Yoga och meditationsklass

Yoga och meditationsklass med Smiling Sverige och About yoga
Yoga och meditationsklass med Smiling Sverige och About yoga

Smiling Sverige lanserar fyra nya produkter i sitt sortiment av torkad frukt och nötter. De kommer med tre nya råbars – Peanut, Licorice och Coconut, och en innovation – Mango Fusion. För att fira detta bjöd de tillsammans med Sheila och Magnus på About yoga in till ett trevlig litet event. Vi inledde med Sheila och Magnus som bjöd på en lugn yoga och meditationsklass.

Yoga och meditationssal.
Yoga och meditationssal.
Dags att ta plats på mattan.
Dags att ta plats på mattan.

Vi blev guidade genom en lugn sekvens där man fick vända sig mycket inåt. Kan konstatera att meditation nog inte är något för mig men det blev en skön, lugn stund som jag kunde unna helt åt mig själv. Smita ifrån vardagens alla måsten och överlämna matlagning, skjutsningar av barn etc till maken och familjen där hemma. Jag älskar yoga men har för fladdriga tankar för meditation fast jag verkligen försöker. Kanske ger övning färdighet?

Buffé a la Smiling!
Buffé a la Smiling!
Bara att ta för sig av allt gott!
Bara att ta för sig av allt gott!

Efter klassen var det mingel där vi fick njuta av en buffé av Smilings vårnyheter och även gamla favoriter. Mango fusion var verkligen god. En ny favorit! Älskar sedan tidigare både kokoschipsen och nötterna i olika konstellationer. Nu fanns inte den på plats men min stora favorit är cashew/kokos-ingefära. Barnen gillar den inte (de tycker ingefäran är för stark) men det innebär att jag får ha min påse helt för mig själv, mums. Tummen upp för ekologiskt, naturligt, sunda och hållbara snacks!

Tummen upp för naturligt nyttigt godis och snacks!
Tummen upp för naturligt nyttigt godis och snacks!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *