Bästa vardagsmiddagen

Jag har verkligen en solklar favorit vad gäller vardagsmiddagen. Jag älskar lax och jag älskar ugnsbakade rotfrukter. Kombinationen blir därför såklart bästa vardagsmiddagen! Laxen kan vara ugnsbakad, inkokt, gravad, kallrökt, varmrökt eller what ever. Lika gott i alla dess former. Favoriten bland de ugnsbakade rotfrukterna är sötpotatis. Alltså mums så gott! I övrigt brukar jag också blanda i palsternacka, rotselleri, morot och potatis.

Allt-i-ett med veckans bästa!

Middagen ikväll blev ugnsbakad lax toppad med salt, persilja och den goda basilikasåsen. Allt tillagades på en och samma plåt. Hur enkelt och smidigt som helst. Det bästa är att det inte behövs någon extra olja på rotfrukterna. Det som rinner från laxen räcker gott. lax, ugnsbakade rotsaker och färska grönsaker. Veckans bästa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Gott ! det måste jag testa ! Vi äter på tok för lite fisk !!

    Det var en action gubbe i ägget, och såhär i efterhand ångrar jag lite att jag bara köpte ett ägg,
    men jag var osäker på hur dom skulle klara hemresan i bagaget 😉
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *