Dags att ta fram grillen

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

2 Responses

  1. Louise skriver:

    Hej ”Att leva sunt”… ditt liv verkar gå ut på att få så mycket gratisgrejjer som möjligt. Spelar ingen roll vad det är bara det är gratis. Noll trovärdighet och snarare skadar ett varumärke som kronfågel, OLW, Santa Maria osv att du lägger upp ”reklam” för dem. Sedan kan man ju fråga sig hur ”sunt” du lever egentligen?

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Nu är det ju så att det mesta av det jag skriver om INTE är gratis. Jag är tydlig när det är produktutskick. Det står tydligt markerat. Du får gärna ha din åsikt. Det råder åsiktsfrihet. Du behöver ju inte läsa min blogg om du känner så här. Vad gäller leva sunt är leva sunt för mig en bra balans mellan vila, träning. Nyttig mat, onyttig mat. Jag tränar men hur intressant är det att lägga upp bilder från min träning på tex Sats? Lika lite lägger jag upp bilder när jag sitter i soffan och jäser… Ha en trevlig helg! Kram!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *