Tacos i Crock Pot

På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest men fredag är ändå den dagen som känns bäst. Ge mig då kyckling, det gillar jag mest” trummades i oss via reklam år 2000. Jag vet inte exakt när skiftet skedde men nu är det Tacofredag som gäller, framför allt för många barnfamiljer. Lätt att laga till, ganska billigt, funkar både till vardags och till fest och uppskattat av såväl stor som liten. Vill man kan man laga sina tacos i Crock Pot. Det går kanske inte går så snabbt men är ett hälsosamt och effektivt sätt att laga maten på då Crock Potten gör jobbet medan vi kan syssla med annat.

Färdig tacofärs.
Färdig tacofärs.

Testa att att göra tacofärsen i Crock Pot och upptäck att du vinner i smidighet och smak.

Pulled pork som smälter i munnen
Pulled pork som smälter i munnen

Pulled pork-kött som tacos blir helt magiskt gott och här har du receptet på en pulled pork som fullständigt smälter i munnen.

Tacos a la Skånsk Kalops.
Tacos a la Skånsk Kalops.

Tacos med inspiration från Skåne är en vinstgivande maträtt ni inte får missa. Lite annorlunda men magiskt gott!

Fooled pork
Fooled pork

Varför inte testa vegetariska tacos? Fooled pork kan lura de flesta köttisar!

Pulled chicken i Crock Pot.
Pulled chicken i Crock Pot.

Kanske vill du ändå äta kyckling samtidigt som tacos? Då ska du självklart göra pulled chicken och servera med trevliga tacotillbehör.

Låt festen börja!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *